3. november 2009

Za ljubitelje motorjev

Marjeto je odneslo v veterinarske vode, zato bom jaz napisal se nekaj besed za navadne smrtnike. Najbolj uporabno prevozno sredstvo tukaj so motorji. Taki in drugacni. Najbolj v oci bode ROYAL ENFIELD. Kar srce ti zaigra, ko ga kdo uzge tako kot je treba. Linije so odlicne, ohranjajo originalni star robusten videz, novejsi modeli imajo le eno novost- elektricni starter. Ja, se vedno jih delajo po licenci. Moc motorja od 350 do 500 ccm. Cena lepo ohranjenega par let starega se giblje okrog 300 eur. Lastniki so veliki entuziasti-motorje si krasijo z vsem mogocim in se o njih zelo radi pogovarjajo.
okrasen s skoljkami
Za plitke zepe pa je tu vespa BAJAJ- klasika. Motor 200 ccm, prestave na rocki, prerposta masina z duso. Cena rabljenega 50-70 eur.
Se celo Marjeta je podlegla carom motorjev, ko naju je prijazni domacin po 4 km hoje s tezkimi nahrbtniki nalozil na (en) motor in naju odpeljal do postaje.
Motorji so zakon.
vespa bajaj

6 komentarjev:

  1. Ja kako svet izgleda drugačen skozi različne oči.Glede na fotke ti tujina dobro dene!

    OdgovoriIzbriši
  2. A ti motorji so samo za dve osebi ali se jih da uporabljati za vec potnikov na ebkrat...Jaz bi mel takega za 2-7 (namesto kombija)...:)

    LP, Peter

    OdgovoriIzbriši
  3. Marjeta, VSE NAJBOOOOOOLJŠEEEEEE! Pip!

    OdgovoriIzbriši
  4. Marjeta, vse najboljse!!! Upam, da si na kakem rajskem mestu na tvoj dan. Jst vama tolk zavidam tole... Ampak resnicno uzivam, ko prebiram tale vajin blog. Kr ostanita tko pismeno navdahnjena se naprej in uzivejtaaaaa (se mal tud zame)!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za cestitke!
    Torte se nisva nasla ,smrk,(vsaj take ne,ki bi se jo upala pojest).
    Peter zakaj te zanima prostor na motorju za 7??a imata se kaj v nacrtu... za 4 pa ni problema.po moje so tukaj na tok registrirani.

    OdgovoriIzbriši